Jak je to s optikou od a-netu?

Pro šíření dat a dodávky rychlého internetu až k vám domů využíváme naši vlastní optickou síť, která je dnes to nejlepší, co lze v připojení k internetu nabídnout. Jak funguje a jaké jsou její výhody?

Co je vlastně optika?

Optická síť je internet vedený optickým kabelem až k vám domů. Vy se pak připojíte standardně přes Wi-Fi, nebo přímo kabelem do PC. Velkou výhodou tohoto připojení je jeho rychlost a stabilita.

Nejrozšířenější optická síť v Liberci

Naši optickou síť neustále rozšiřujeme a zejména modernizujeme, tak aby splňovala standardy na spolehlivost, kvalitu a rychlost potřebnou pro současnou generaci.

Pokud spadáte do oblasti s optikou, připojíme vás automaticky. Pokud je u vás optika nově, nebojte, dáme vám vědět. Optiku vám nabízíme již od 190 korun měsíčně.

Rychlý a stabilní internet

Přenos dat je díky optickému kabelu velmi rychlý a stabilní. Nepůsobí na něj totiž žádné vnější vlivy jako je elektrické rušení (například od spotřebičů) nebo špatné počasí, což je obrovská výhoda oproti bezdrátovému připojení.

Optika je bezkonkurenčně nejrychlejší typ internetového připojení. Pro představu – s naším tarifem Optika 1 000 se vám film o velikosti 1 GB stáhne během několika vteřin úplně bez problému. Streamování her nebo sledování online televize ve vysoké kvalitě tak není problém.

Ptáte se, k čemu takovou rychlost vlastně potřebujete?

Pokud vás je v domácnosti více a pravidelně se připojujete i na několik zařízení najednou – tedy každý člen domácnosti je připojen jak přes mobilní telefon tak přes počítač, optika je pro vás ideální. Také se vyplatí při hraní online her nebo při sledování chytré televize, třeba té od a-netu.

Pořiďte si optiku od a-netu a surfujte na nejrychlejším internetu v Liberci.

[chatbot]